RATOLINS

DIVENDRES 14 DE GENER

Aquesta setmana hem pogut  gaudir del nou material i de les joguines que ens va cagar el Tió.


Quins dies de fred que hem tingut. Sort que ens ha acompanyat un sol esplèndid i hem pogut sortir a jugar una estoneta al pati aprofitant la seva escalfor...però sempre hi ha algun raconet on queda algun rastre de la gebrada de la nit. Alguns infants l'han descobert, la toquen, es sorprenen de la fredor, hi deixen la seva empremta....
Aprofitem per experimentar i descobrir noves  sensacions que ens ofereix el  dia a dia. 

_____________________________________

DIJOUS 13 DE GENER 

Hem enganxat la foto de grup a l'aula.

Hi sortim tots guapíssims !! 

Els hi fa molta il·lusió identifica-se a sí mateixos i reconèixer als altres Ratolins 😍___________________________________

DIMECRES 22 DE DESEMBRE 

  

_________________________________

DIMARTS 21 DE DESEMBRE 

_________________________________

DIVENDRES 17 DE DESEMBRE ________________________________

DILLUNS 13 DE DESEMBRE

Hem enganxat paper adhesiu simulant un arbre de Nadal) al vidre i hem ofert als infants paperets de diferents textures i colors. Els que de manera lliure s'han anat acostant encuriosits, els hi hem mostrat que s'hi poden enganxar els trossos de paper.

Durant aquests dies ells han anat imitant l'acció enganxant-los i també desenganxant-los.

Hem volgut fer una proposta de decoració nadalenca de la qual ells en siguin partícips: que la puguin observar, palpar, modificar i que hi puguin gaudir amb plena autonomia.


 

___________________________________

DIVENDRES 10 DE DESEMBRE

Aquest matí quan hem sortit al pati ens esperava una gran sorpresa;
el TIÓ !!!! I per una estoneta ha sigut un company de joc més pels nostres ratolins.

Com tots sabeu el Tió és una mica fredolic i també té molta gana, així que l'hem convidat a la nostra aula on el "mimarem "  i cuidarem tots aquests dies. També li cantarem les cançons de Nadal que tant li agraden i el tindrem ben abrigadet i amb prou menjar perquè abans d'acabar l'any ens pugui oferir els seus presents.

Molt benvingut Tió !!! 🥰


________________________________

DIVENDRES 3 DE DESEMBRE

A l'aula hem obert la capsa de música!!! A dins hi hem trobat diferents instruments musicals; els timbals, el piano, el xilofon, les maraques i sonalls, les campanetes... Els hem fet sonar tot picant, sacsejant, prement les tecles... Hem descobert que sonen molt diferents els uns dels altres; que ho podem fer fort o fluix, ràpid o lent, també que tot escoltant-los ens venen ganes de moure'ns seguint-ne el ritme.

El llenguatge musical ajuda als infants a comunicar i a expressar emocions, sentiments afavorint les relacions afectives. També el tenim molt present a la quotidianitat de la llar amb els jocs de falda i cantant cançons. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada