ERIÇONS

DIMECRES 26 DE GENER

Mirant la galeria de fotos ens hem trobat amb aquest vídeo del 15 d'octubre i no ens hem pogut resistir a penjar-lo. 

A la llar d'infants, entre les diferents interaccions que apareixen entre els infants també apareixen les interaccions d'ajuda, com aquesta que es dona entre la Lucía i la Laia, on la Lucía li fa l'avió a la Laia per ajudar-la a menjar i ella ho accepta ben contenta. 

 


_____________________________________

DIMARTS 18 DE GENER

A través de l’activitat autònoma l’infant es marca els seus propis objectius, desenvolupa les seves projeccions d’acció, posa en joc els recursos necessaris amb atenció i perseverança, busca solucions que té a l’abast i obté uns resultats que, exitosos o no, li donaran una experiència que es sumarà al coneixement ja adquirit.

Durant l’activitat autònoma l’infant obté nous coneixements i refuta els coneixements ja adquirits a la vegada que desenvolupa la seva autonomia i la seva competència.

 


_____________________________________

DIMECRES 22 DE DESEMBRE

Quina sorpresa!!! Avui han vingut els Patges Reials a veure'ns!!!!! Els hi hem entregat les cartes i els hi hem donat les gràcies per la magnífica feina que fan!

 


_____________________________________

DIVENDRES 17 DE DESEMBRE

Durant aquests dies hem mimat molt al nostre Tió. Li hem fet petons i abraçades, cantat cançons i també, li hem donat de menjar, que deunidó la gana que tenia!!! S'ho ha estat menjant TOT! Així que ara estem esperant amb molta il·lusió que arribi el dia de cantar-li la cançó i fer-lo cagar!!!

 


_____________________________________ 

DIVENDRES 10 DE DESEMBRE 

El Tió ha arribat a la nostra classe!!! 

Feia uns dies que l'esperàvem i, al veure que no venia, avui hem sortit a buscar-lo!!! L'hem trobat al parc jugant!!! Per això s'havia despistat!! 

I després de jugar una estona i cantar-li la cançó amb uns bastonets petits, ens l'hem emportat a la classe amb molts de petons, mimus i contents de tenir-lo!!

A partir d'avui li donarem molt de menjar perquè cagui molt! 


_____________________________________

DIVENDRES 3 DE DESEMBRE

A través de l'observació i copiant allò que veuen, els infants descobreixen el món que els envolta. De manera espontània imiten les accions i conductes adultes i "escenifiquen" moments de la vida quotidiana.

Durant tot el dia es troben amb infinitat de materials inespecífics i joguines no estructurades que els permeten fer volar la imaginació. Tenen la "màgica" llibertat de donar a cadascun d'aquests materials l'ús i/o la funció que més els agradi, sense límits ni condicions. Els objectes prenen un paper determinat en funció de les sensacions, les percepcions i els estímuls que els infants reben, i és fantàstic! Res és el que és i tot s'hi val quan es tractar de jugar!

A poc a poc, van adquirint nous coneixements, sempre influenciats pels coneixements previs adquirits, que permeten imitar accions amb les que estan familiaritzats.

Qui ha dit que una gran bobina de fil no pot adquirir la funció d'una pesa de mà!!??? L'Aran ha descobert que el pes no és el mateix però la semblança es indiscutible!!! 😉


_____________________________

DIMECRES 1 DE DESEMBRE

La natura està en el nostre entorn més proper i cal aprofitar tots els materials que ens ofereix. Hem de posar valor a tots aquests elements tan rics i variats que ens permeten jugar i aprendre de manera il·limitada.

Les fulles, les pedres, els pals.. son materials que no estan "fabricats", que poden ser entesos de mil maneres i amb milers de possibilitats, i per tant, ser tot allò que els infants vulguin imaginar.

Els materials inespecífics extrets de la natura enriqueixen l'acció, afavoreixen l'aprenentatge significatiu i la imaginació. 

 __________________________________

DILLUNS 29 DE NOVEMBRE

Avui hem tingut l'oportunitat de retornar al pati del que disposàvem el curs passat. Hem gaudit de cada racó i de cada moment d'exploració, aprofitant l'estona sense presses.

Els Eriçons han mostrat ganes i alegria amb la proposta de canvi de pati; estaven il·lusionats, se sentien còmodes i segurs davant un espai familiar per a ells.______________________________________

DIMARTS 23 DE NOVEMBRE

Avui amb l'anècdota de que fa poc van anar a les fires, ha sorgit de manera espontània utilitzar el cilindre de foam simulant l'atracció dels "torus". Ens explicaven que molts d'ells l'havien gaudit!!

La diversió ha estat assegurada!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada