CUCOIS


DIVENDRES 14 DE GENER

Hem celebrat l'aniversari d'en Roger, ja té dos anys! FELICITATS 🎂

 _________________________________

DIMARTS 22 DE DESEMBRE

Per fi ha arribat el gran dia, i amb molta il·lusió hem fet cagar el tió!!!
Ens ha cagat joguines i material didàctic per la nostra aula i un detall per a cada infant, i així continuar afavorint l'aprenentatge.


Molt bones festes, famílies!!!__________________________________

DIMARTS 14 DE DESEMBRE

La segona proposta ha estat conèixer i aprendre a través d'un recurs educatiu i lúdic molt màgic: la taula de llum que proporciona una visió diferent i obre un ventall de possibilitats on la màgia del moment mou la curiositat de l'infant.És important afavorir l'observació i l'atenció dels infants i aquest recurs ajuda a aconseguir-ho.
Hem ofert diferents siluetes relacionades amb el Nadal tió, arbre de Nadal,etc.) per col·locar-les la taula de llum i així els infants poguessin descobrir, reconèixer i manipular-les d'una manera diferent.

Les nostres propostes estan orientades a satisfer les necessitats dels nostres infants, i per aquest motiu és fonamental que descobreixin i coneguin tot allò que ens envolta i
que forma part de la nostra cultura.


 

__________________________________

DIVENDRES 10 DE DESEMBRE

La primera proposta per acompanyar als infants a conèixer el Nadal ha estat oferir diferents estris de decoració nadalenca; garlandes, boles de Nadal, i també música i cançons tradicionals d'aquestes festes. Els infants han gaudit experimentant, manipulant i vivenciant aquests materials a través del joc lliure.


_________________________________

DIJOUS 9 DE DESEMBRE

Ja sabeu de la importància pels infants d'aquestes dates, i d'acompanyar-los a entrar en el món de la fantasia de la nostra tradició nadalenca, EL TIÓ.

Aquest matí hem sortit al pati i els infants han trobat el Tió !!! Ha estat una gran sorpresa. Tots l'han rebut molt contents i amb gran il·lusió. L'hem acaronat, petonejat i passejat, després li hem preparat un bon racó a l'aula perquè estigui ben calentó. Per berenar també li hem donat menjar, per començar a preparar-lo pel gran dia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada